Thaise buik massage

Thaise buik massage stimuleert de bloedcirculatie, brengt rust, kan buikpijn verlichten  veroorzaakt door spanning, slechte spijsvertering of menstruatiepijn, kan de  spijsverteringsorganen stimuleren, zodat het afscheiden van afvalstoffen verbetert.

De thaise buik massage wordt in de ochtenduren gegeven, waarbij er vooraf niet gegeten mag worden. De buikspieren worden hierbij behandeld en komen tot rust. Verder wordt de doorbloeding bevorderd van de organen welke zich in de buikstreek bevinden. Het eerste deel van de massage wordt alleen de buik gemasseerd. Daarna heeft u de keuze uit onze verschillende massages voor het tweede deel. Deze Thaise buik massage wordt gebruikt bij last van buik of darmen, kramp of lucht in de buik.

In de buikholte bevinden zich een complex aan lichaamsdelen en spieren. Daar bevinden zich de organen die er voor zorgen dat een mens energie heeft en afvoer van niet gebruikte stoffen op een goede manier plaats vindt. Diverse lichamelijke klachten vinden hun oorzaak dan ook in de buikholte.

Vanuit de Thaise traditie is een methodiek ontwikkeld van de Thaise buik massage. Door een mix van verschillende technieken worden alle spieren weer soepel gemaakt. Tijdens de behandeling zal u merken dat spieren in andere delen van uw lichaam reageren op de behandeling. Het kan voorkomen dat een andere spiergroep in de rug of heup eerst behandeld dienen te worden omdat anders de buikmassage te gevoelig wordt. Wij houden rekening met uw wensen, maar wijzen erop dat een behandeling pas succesvol kan zijn als de spieren in het probleemgebied weer helemaal soepel en gezond zijn.

thaise buik massage

 

Thaise massage Baan Lai Thai is gevestigd in Baarn en is prima bereikbaar vanuit:

‘s Graveland, Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Hollandse Rading, Kortenhoef,Laren, Loosdrecht, Mediapark, Naarden, Soest.