Traditionele Thaise massage

De traditionele thaise massage is van oorsprong een vrij stevige massagevorm waarbij de energiebanen met handen, voeten, knieën en ellebogen worden gemasseerd. Blokkades worden hierbij opgeheven en de levensenergie krijgt hierbij weer de gelegenheid om door het gehele lichaam te stromen. Recente blokkades, langdurige of chronische klachten laten zich het beste behandelen door deze massagevorm.  Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken.

Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. Dit holistische idee – onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest – heeft zijn wortels in het boeddhisme. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie.

Onze masseuses staan voor u klaar om u een professionele traditionele massage te geven. Bekijk onze tarieven en maak direct een afspraak.

Traditionele thaise massage

 

Thaise massage Baan Lai Thai is gevestigd in Baarn en is prima bereikbaar vanuit:

‘s Graveland, Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Hollandse Rading, Kortenhoef,Laren, Loosdrecht, Mediapark, Naarden, Soest.