Thaise voet – reflex massage

Voetreflexmassage
Bij de Thaise massagevormen wordt de voetzool gezien als de “spiegel van het lichaam”. De organen van het menselijk lichaam staan in verbinding met de voetzool. De voet-reflexmassage zorgt hierdoor voor een veel breder gebied waar de massage aandacht aan geeft dan alleen de voeten. Heeft u vermoeide voeten na een lange wandeling of worden uw voeten door uw werk vaak zwaar belast dan biedt deze massage uw voeten een heerlijk moment van verzorging en ontspanning.

In de voeten bevinden zich reflexzones die via energiebanen verbonden zijn met alle organen, klieren en overige lichaamsdelen. Door deze gebieden op de voeten te masseren worden de corresponderende lichaamsgebieden gestimuleerd. Met stokjes, drukpunten, onderbeenmassage en Thaise kruidenstempels  krijgt het lichaam een extra doorstroming waardoor de doorbloeding en lymfestroom geactiveerd worden.

Thaise voetreflexmassage is een zeer ontspannende massage van de voeten met een reinigende uitwerking op het hele lichaam.

 

thaise voetreflex massage
thaise voetreflex massage

 

 

Thaise massage Baan Lai Thai is gevestigd in Baarn en is prima bereikbaar vanuit:

‘s Graveland, Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Hollandse Rading, Kortenhoef,Laren, Loosdrecht, Mediapark, Naarden, Soest, Hilversum enz enz.