Thaise kruiden massage

Bij thaise kruiden massage worden er kruidenstempels gebruikt welke middels stoom op temperatuur worden gebracht. Het eerste gedeelte van de massage worden de energiebanen losgemasseerd. Vervolgens worden de kruidenstempels gebruikt om de stofwisseling en bloedsomloop te stimuleren. Thaise kruiden massage leent zich uitstekend voor het verhelpen en verlichten van klachten als ontstoken spieren, reuma en hernia.  

Bij de thaise kruidenstempelmassage wordt gebruik gemaakt van Thaise kruiden, welke geneeskrachtig zijn. De kruiden worden voor de bloeitijd geoogst, zodat ze beschikken over hun volle aroma. Het drogen gebeurt op wetenschappelijke basis. Daarna worden de kruiden in katoen ingepakt en vacuüm verpakt. De stempels worden met stoom verhit. Door de warmte trekken de kruiden diep in de huid en geven daar hun helende werking af.

Baan Lai Thai is zeer geprofessionaliseerd is het geven van een thaise kruiden massage. Neem direct contact op voor een afspraak.

Thaise kruidenstempel massage

 

Thaise massage Baan Lai Thai is gevestigd in Baarn en is prima bereikbaar vanuit:

’s Graveland, Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Hollandse Rading, Kortenhoef,Laren, Loosdrecht, Mediapark, Naarden, Soest.